Oetsjpanning

De Meuleberg

De Meuleberg

Nieuwsgierig wat er bij ons is in de geluksweek? Zie katern laatste nieuws!!

Arrangementen

Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg

De Meuleberg fietsroutes

Samen met route.nl hebben we een mooie fietsroute voor jullie gemaakt. klik op de link en hij open meteen. U past de fietsroute gemakkelijk aan qua km door op de kooppunten te drukken. Heel veel fietsplezier!

 

Bekijk onze routes op route.nl

Fietsknooppunten

Wie denkt dat Midden-Limburg alleen uit heuvels bestaat heeft het mis. Je kunt hier eindeloze tochten maken in een zeer gevarieerde omgeving en op je gemak fietsen over de uitgestrekte vlakten. De eindeloze uitgestrektheid van de Groote Peel, de meanderende beek door de bossen van Het Leudal en de kleurrijke heidegebieden van De Meinweg. In het buitengebied van Weert fiets je langs vele interessante cultuurhistorische objecten zoals monumentale boerderijen met hun karakteristieke bakhuizen, veldkruizen en op kleine kerkjes lijkende kapellen.
Al fietsend kan het voorkomen dat je een veerpontje nodig hebt om je tocht te kunnen vervolgen. De fiets- en voetveren verbinden een aantal plaatsen met elkaar zodat je optimaal kunt genieten van al het moois dat Midden-Limburg te bieden heeft.
Uniek aan fietsen in Midden-Limburg is dat het fietsknooppuntennetwerk grensoverschrijdend is en aansluit op het Duitse- en Belgische netwerk. Op één middag drink je een Belgisch biertje en eet je 'Kuchen' in Duitsland.

Contact

Bezoekadres
Oetsjpanning de Meuleberg
Waterschei 71
6074 ES Melick
Tel: 0475-475901
Email: info@demeuleberg.nl

Openingstijden

Maandag  en donderdag gesloten.

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Donderdag gesloten, voor groepen of vlaaibakworkshops op aanvraag geopend

Zaterdag van 11.00 uur tot 19.00 uur

Zondag van   10.00 uur tot 19.00 uur

N.B. Bij regen kan het ( door de week)  zijn dat we de deuren gesloten houden.

Oetsjpanning De Meuleberg is lid van verschillende instanties: VVV Midden Limburg, ondernemers vereniging GastvrijRoerdalen- Wassenberg. Daarbij zijn we vvv agentschap en kunt u bij ons terecht voor cadeaubonnen en diverse wandel- en fietsroutes.

  • Facebook
  • Twitter