Oetsjpanning

De Meuleberg

De Meuleberg

Nieuwsgierig wat er bij ons is in de geluksweek? Zie katern laatste nieuws!!

Arrangementen

Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg

De Meuleberg wandelroute

Hier kan tekst komen te staan

 

Bekijk onze wandelroute

KnopenLopen

Wilt u uw eigen route door Roerdalen uitstippelen? Dan is het KnopenLopen echt iets voor u! Dit is een netwerk van wandelknooppunten, dat vergelijkbaar is met het systeem van de fietsknooppunten. Het gaat om een traject van ongeveer 60 knooppunten over een traject van zo’n 85 kilometer. Een aantal routes is rolstoel- en buggyvriendelijk en de hond mag, mits aangelijnd, mee. U kunt een overzichtskaart downloaden.

Bij Oetsjpanning De Meuleberg heeft u de gelegenheid uw auto te parkeren en uw wandeltocht te starten met een kopje koffie met huisgemaakte vlaai. Een afsluitend diner na een mooie wandeltocht kan natuurlijk ook.

Het traject loopt momenteel door de dorpen Melick, Herkenbosch en Vlodrop en door Nationaal Park De Meinweg. De knooppunten in de rest van de gemeente worden naar verwachting in 2012 gerealiseerd.

Contact

Bezoekadres
Oetsjpanning de Meuleberg
Waterschei 71
6074 ES Melick
Tel: 0475-475901
Email: info@demeuleberg.nl

Openingstijden

Maandag  en donderdag gesloten.

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Donderdag gesloten, voor groepen of vlaaibakworkshops op aanvraag geopend

Zaterdag van 11.00 uur tot 19.00 uur

Zondag van   10.00 uur tot 19.00 uur

N.B. Bij regen kan het ( door de week)  zijn dat we de deuren gesloten houden.

Oetsjpanning De Meuleberg is lid van verschillende instanties: VVV Midden Limburg, ondernemers vereniging GastvrijRoerdalen- Wassenberg. Daarbij zijn we vvv agentschap en kunt u bij ons terecht voor cadeaubonnen en diverse wandel- en fietsroutes.

  • Facebook
  • Twitter