Oetsjpanning

De Meuleberg

De Meuleberg

Het is weer lente!! Proef de Lentebock van het vat, of een van de wisselde bieren van Gulpener.

Kinderfeestjes

Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg Oetsjpanning de Meuleberg

Kinderfeestjes

Vier het kinderfeestje of creatieve workshop bij "De Creatieve Prinses" en ga hierna of van tevoren heerlijk eten bij restaurant Oetsjpanning De Meuleberg!
Wil je een kinderfeestje organiseren voor je kind, maar wil je hier ook van genieten en geen drukte thuis hebben? Bij ons is dit mogelijk!


Wij liggen op loopafstand van elkaar, waardoor de kinderen te voet langs het bos kunnen wandelen. In de wintermaanden zorgen wij voor een lampion, zodat de kinderen ook zichtbaar zijn in het donker!
Boek je kinderfeestje bij "De Creatieve Prinses" op je gewenste datum en reserveer je plaats aan een feestelijke tafel bij restaurant Oetsjpanning De Meuleberg. Wij zorgen dan voor de rest!!


Tijdens de pauze in de workshop nemen wij contact op met De Meuleberg en geven de menukeuzes van de kinderen door wat ze graag willen eten. Mocht een workshop iets eerder klaar zijn of uitlopen, dan geven wij dit ook door, dus er is geen stress of tijdsdruk!!


Menukeuzes kinderfeestje:

  • Friet met snack naar keuze € 3,50
  • Pannenkoek € 3,50
  • Pizza € 3,95
     

Alle gerechten zijn inclusief onbeperkt ranja drinken.
Wil je nog uitbreiden met een heerlijk toetje? Dit kun je ter plaatse bekijken en bestellen.
Italiaans ijsje met 1 bolletje € 1,-


(De ouders en/of begeleiding kunnen een keuze maken uit de menukaart.)

Contact

Bezoekadres
Oetsjpanning de Meuleberg
Waterschei 71
6074 ES Melick
Tel: 0475-475901
Email: info@demeuleberg.nl

Openingstijden

Maandag gesloten.

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Zaterdag van 11.00 uur tot 20.00 uur

Zondag van   10.00 uur tot 20.00 uur

N.B. Bij regen kan het ( door de week)  zijn dat we de deuren gesloten houden.Wanneer u s'avonds wilt reserveren bel even om teleurstelling te voorkomen.

Oetsjpanning De Meuleberg is lid van verschillende instanties: VVV Midden Limburg, ondernemers vereniging GastvrijRoerdalen- Wassenberg. Daarbij zijn we vvv agentschap en kunt u bij ons terecht voor cadeaubonnen en diverse wandel- en fietsroutes.

  • Facebook
  • Twitter