Workshop Vlaai Bakken

Lijkt het je leuk om ook zelf eens zo’n heerlijke vlaai te bakken? Organiseer dan een workshop vlaai bakken met vrienden, familie of collega’s. Samen met Bakker Bas stellen jullie het deeg samen, speculeren jullie over welke Limburgse vlaai te bakken en nemen jullie uiteraard een heerlijk geurende vlaai mee naar huis! Succes gegarandeerd!

  • € 21,00 p.p.
  • Duur: ca. 2 uur
  • Minimale deelname 8 personen

Rondom de Meuleberg

Bij ons bent u ook aan het goede adres voor uw wandeling, toer- of fietstocht. Zo is Oetsjpanning De Meuleberg gelegen aan knooppunt 67 van het fietsknopen netwerk. En een wandeltocht is makkelijk te maken met behulp van de wandelknopen. U vindt bij ons een overzichtsbord met vele mogelijkheden om zelf uw route samen te stellen.

TIP: Geluksexpres!!

U kunt er ook voor kiezen om middels de geluksexpres onze prachtige omgeving te verkennen. Via de site www.geluksexpres.eu kunt u kiezen uit verschillende leuke arrangementen, al dan niet gecombineerd met een lunch en/ of koffie met vlaai. 

 

Limburg Festival

Op 10 aug is het weer zover. Het jaarlijkse Limburg Festival strijkt weer neer in Roerdalen. Fietsen door het prachtige Roerdalen/Wassenberg en je onderweg laten verbazen door bijzonder theater. Dat is ....Natuurlijk theater. De kosten bedragen € 3,-- p.p. Ben je niet in de gelegenheid om de 35 km lange fietstocht per fiets af te leggen, stap dan in de fluisterstille geluksexpres en geniet van 4 acts. De starrtijd is tussen 10.30 en 12.00uur.