Workshop Vlaai Bakken

Lijkt het je leuk om ook zelf eens zo’n heerlijke vlaai te bakken? Organiseer dan een workshop vlaai bakken met vrienden, familie of collega’s. Samen met Bakker Bas stellen jullie het deeg samen, speculeren jullie over welke Limburgse vlaai te bakken en nemen jullie uiteraard een heerlijk geurende vlaai mee naar huis! Succes gegarandeerd!

  • € 32.50 p.p.
  • Duur: ca. 3,5 uur
  • Minimale deelname 8 personen

Wandelen / Fietsen

Bij ons bent u ook aan het goede adres voor uw wandeling, toer- of fietstocht. Zo is Oetsjpanning De Meuleberg gelegen aan knooppunt 67 van het fietsknopen netwerk. En een wandeltocht is makkelijk te maken met behulp van de wandelknopen. U vindt bij ons een overzichtsbord met vele mogelijkheden om zelf uw route samen te stellen.

 

 

 

Geluksexpres

Een heel leuk uitje is onze geluksexpres. Meer info en foto's vindt u op http://www.geluksexpres.eu  U kunt samen met ons een leuk arrangement al dan niet met koffie en vlaai of een lunch samenstellen. De geluksexpres is ook geschikt voor minder valide en rolstoelen!

BusIdee

Ook voor grote groepen met een busuitje zijn er mogelijkheden. Kijk op http://www.bus-idee.nl/infopaginaMelickGeluksexpres.htm