Workshop Vlaai Bakken

Lijkt het je leuk om ook zelf eens zo’n heerlijke vlaai te bakken? Organiseer dan een workshop vlaai bakken met vrienden, familie of collega’s. Samen met Bakker Bas stellen jullie het deeg samen, speculeren jullie over welke Limburgse vlaai te bakken en nemen jullie uiteraard een heerlijk geurende vlaai mee naar huis! Succes gegarandeerd!

  • € 21,00 p.p.
  • Duur: ca. 2 uur
  • Minimale deelname 8 personen

Wandelen / Fietsen

Bij ons bent u ook aan het goede adres voor uw wandeling, toer- of fietstocht. Zo is Oetsjpanning De Meuleberg gelegen aan knooppunt 67 van het fietsknopen netwerk. En een wandeltocht is makkelijk te maken met behulp van de wandelknopen. U vindt bij ons een overzichtsbord met vele mogelijkheden om zelf uw route samen te stellen.

Daarnaast werken wij samen met route.nl en hebben we leuke fiets en wandelroutes voor u uitgezet.

 

 

Geluksexpres

Een heel leuk uitje is onze geluksexpres. Meer info en foto's vindt u op http://www.geluksexpres.eu  U kunt samen met ons een leuk arrangement al dan niet met koffie en vlaai of een lunch samenstellen. De geluksexpres is ook geschikt voor minder valide en rolstoelen!

BusIdee

Ook voor grote groepen met een busuitje zijn er mogelijkheden. Kijk op http://www.bus-idee.nl/infopaginaMelickGeluksexpres.htm

Opstap-rit met de geluksexpres!

Elke dinsdag in de maanden augustus en september kunt u voor € 5,- mee met de geluksexpres. U koopt de geluksmunt bij ons aan de kassa en levert deze bij chauffeur in. We vertrekken(  va. dinsdag 11 aug)  om 13.30uur.  Vanuit ons terras rijdt de geluksexpres naar Schurenhof ( onze streekprducten winkel) waar u lekker kunt rondneuzen tussen als het lekkers dat onze streek te bieden heeft. Daarna volgt een rondleiding door de heem-en kruidentuin "Op een Blaadje". Rond 16 uur bent u weer terug op ons terras, waar u onder het genot van bijvoorbeeld een stukje huisgebakken vlaai kunt nagenieten van een gezellige middag.

Woensdag ( ook in de maanden aug en sept) stert vanuit de boshut een "verkestour".  U rijdt met de geluksexpres door  nationaal park De Meinweg.

Donderdag rijdt de geluksepres langs alle geluksplekken en kasteeltuinen.

De munten voor alle routes kunt u bij ons kopen en alle op- stap- ritten  starten om 13.30 uur!